Kanttarellikastike, perus

Haihduta pakkasesta otetuista ja sulatetuista esipaistetuista kanttarelleistä neste.

Lisää joukkoon pari teelusikallista margariinia.

Lisää silputtu sipuli ja kuullota sipulit.

Tässä vaiheessa voit lisätä halutessasi ruokalusikallisen vehnäjauhoja.

Lisää kerma.

Lisää lopuksi suola ja valkopippuri.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 103 grammaa

Hannhirv
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kanttarelli (Paistettu), annos 100g73g56kcal1.7g0.4g5.3g0g
Sipuli (kuorittu)29g7.9kcal0.4g1.4g0.1g0.5g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)73g62kcal0.7g2.6g5.1g0g
Suola, annos 3g1.5g0kcal0g0g0g0g
Valkopippuri 0.3g0.8kcal0g0.1g0g0.1g
Margariini, flora kevyt 40 2.9g11kcal0g0.2g1.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana361g276kcal5.6g9.4g23.4g1.2g
Valittu annoskoko180g138kcal2.8g4.7g11.7g0.6g
Annoskoko puolitettuna90g69kcal1.4g2.4g5.9g0.3g
Arvot/100g100g77kcal1.6g2.6g6.5g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=166147