Omena-puolukkahyvä

Sulata voi ja sekoita mantelilastut sekä makeutusaine joukkoon.

Omena ja puolukat laitetaan uunin kestävään vuokaan ja seos kaadetaan niiden päälle.

Paistetaan n. 20 min. (tai kunnes on saanut kaunista väriä pintaan) 200 asteessa.

Nautitaan kermavaahdon kera.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 103 grammaa

Hellsangel
AineksetMääräEnergiaPHRK
Omena, keskikokoinen 200g88g30kcal0.2g6.2g0.3g1.6g
Puolukka 26g10kcal0.1g1.8g0.1g0.7g
Voi 22g160kcal0.3g0.1g17.9g0g
Mantelilastu (A la meira)22g132kcal5.3g1.5g11.9g0g
Makeutusaine aspartaami, jauhe 22g89kcal0.7g21.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana361g842kcal13.2g61.8g60.4g4.6g
Valittu annoskoko180g421kcal6.6g30.9g30.2g2.3g
Annoskoko puolitettuna90g210kcal3.3g15.5g15.1g1.2g
Arvot/100g100g233kcal3.7g17.1g16.7g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=182454