Mustikkavispipuuro

Kiehauta vesi ja mustikat sekä sokeri.

Lisää kiehuvaan veteen mannasuurimot ja keitä koko ajan sekoittaen 2-5 minuuttia.

Lisää suola ja anna hautua 3 minuuttia.

Laita kattila kylmään vesihauteeseen ja vatkaa jäähtynyttä puuroa muutama minuutti, kunnes puuro on kuohkeaa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 206 grammaa

Dust
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 109g0kcal0g0g0g0g
Pakastemustikka (Crop´s), annos 100g44g17kcal0.3g3.9g0g1.1g
Sokeri 4.6g19kcal0g4.6g0g0g
Speltti mannasuurimo (Sunspelt), annos 100g22g84kcal3.3g16.4g0.7g1.8g
Suola, annos 3g0.5g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana360g239kcal7.2g49.8g1.4g5.8g
Valittu annoskoko180g120kcal3.6g24.9g0.7g2.9g
Annoskoko puolitettuna90g60kcal1.8g12.5g0.4g1.5g
Arvot/100g100g66kcal2g13.8g0.4g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=221970