Meksikolainen lihapata

Silppua sipuli, viipaloi paprikat ja valkosipulit.

Ruskista jauheliha paistokasarissa öljyssä.

Lisää kasariin sipulisilppu ja anna hautua hetki.

Vaihe 2
Lisää myös paprikasuikaleet, valkosipuliviipaleet, herkkusienet ja lihaliemikuutio.

Huuhtele tölkki vedellä ja kaada huuhdeliemi kasariin.

Anna kiehua hiljalleen noin 10 minuuttia.

Vaihe 3
Mausta oreganolla, chilijauheella ja tomaattipyreellä.

Ripottele pinnalle persiljaa.

Tarjoa riisin ja vihreän salaatin kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 206 grammaa

Anniina83
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha59g97kcal11.1g0g5.8g0g
Tomaattipyree (Rainbow), annos 70g10g7.6kcal0.5g1.3g0g0g
Vesi37g0kcal0g0g0g0g
Paprika keltainen 18g5.3kcal0.2g0.9g0g0.4g
Paprika punainen 18g5.1kcal0.2g0.8g0.1g0.3g
Sipuli (kuorittu)16g4.3kcal0.2g0.8g0g0.3g
Valkosipuli 7.3g7.9kcal0.6g1.2g0g0.2g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl1.5g3.7kcal0.2g0g0.3g0g
Mustapippuri 0.4g1.2kcal0g0.2g0g0.1g
Herkkusieni säilyke 15g2.5kcal0.3g0g0g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana360g269kcal26.6g10.4g12.4g3.4g
Valittu annoskoko180g135kcal13.3g5.2g6.2g1.7g
Annoskoko puolitettuna90g67kcal6.7g2.6g3.1g0.9g
Arvot/100g100g75kcal7.4g2.9g3.4g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=267437