Hirvi lanttupedillä

Paistetaan pannussa voissa hirven paistia isoiksi filepaloiksi leikattuna.

Paistetaan sipuli.

Leikataan lanttu pieniksi kuutioiksi.

Laitetaan uunivuokaan pohjalle lanttukuutiot, päälle paistetut paistin kappaleet ja sipuli, niitten päälle pekoni kuori.

Sekoitetaan kastike ainekset, eli kerma, sinappijauhe, suola, riistamauste ja pippuri maun mukaan ja kaadetaan kastike uunivuokaan ja uuniin 150 astetta ja annetaan kypsyä hitaasti 2 ja puol - kolme tuntii.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 206 grammaa

Punahattu60
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hirvenliha 63g70kcal13.2g0g1.9g0g
Lanttu 38g11kcal0.4g1.7g0.1g0.7g
Sipuli 8.8g2.7kcal0.1g0.4g0g0.1g
Valkosipuli 2.5g2.7kcal0.2g0.4g0g0.1g
Pekoni, filee, rasvaa 18 g 18g40kcal2.8g0.1g3.2g0g
Ruokakerma, laktoositon 15 %, Valio (2 dl)50g80kcal1.4g1.4g7.5g0g
Sinappi 1.3g1.6kcal0.1g0.2g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana361g416kcal36.4g8.4g25.6g1.8g
Valittu annoskoko180g208kcal18.2g4.2g12.8g0.9g
Annoskoko puolitettuna90g104kcal9.1g2.1g6.4g0.5g
Arvot/100g100g115kcal10.1g2.3g7.1g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=383085