Sienirisotto

Sillpua sipulit ja kuullota oliiviöljyssä.

Pane sekaan riisi ja silputut sienet.

Jatka kuullottamista hetki.

Lisää vesi ja kasvisliemikuutio.

Hauduta 15 minuuttia.

Lisää lopuksi kerma ja juustoraaste.

Mausta pippurilla.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 361 grammaa

Ruonala74
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)4.2g1.1kcal0.1g0.2g0g0.1g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0.7g0.7kcal0.1g0.1g0g0g
Risottoriisi (Risella), 60g29g102kcal2.3g21.9g0.5g0.9g
Vesi83g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemi fond du chef (Knorr), annos 100g2.3g2.8kcal0.1g0.1g0.2g0g
Herkkusieni, tuore Pirkka17g4.2kcal0.4g0.5g0g0g
Ruokakerma 5%, Valio2.1g1.4kcal0g0.1g0.1g0g
Juustoraaste x-tra 15 %, annos 100g42g108kcal12.5g0.8g6.2g0g
Mustapippuri, annos 1g0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 0.4g3.7kcal0g0g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana361g449kcal31g47.4g14.8g2g
Valittu annoskoko181g224kcal15.5g23.7g7.4g1g
Annoskoko puolitettuna90g112kcal7.8g11.9g3.7g0.5g
Arvot/100g100g124kcal8.6g13.1g4.1g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=164315