Mailon pizzapohja

Sekoita hiiva kädenlämpöiseen veteen ja lisää ensin suola ja öljy ja sitten jauhoja vähän kerralla.

Kohota.

Jos käytät kuivahiivaa, sekoita 1 pss pieneen määrään jauhoja.

Kaulitse sopivankokoiseksi ja muotoile pellille.

Täytä mielesi mukaan.

Paista 200 asteessa, kunnes juusto saa kauniin värin.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 578 grammaa

Alppi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi63g0kcal0g0g0g0g
Hiiva 11g7.9kcal1.4g0.1g0g0.7g
Suola, annos 3g1.6g0kcal0g0g0g0g
Ruokaöljy keskiarvo 4.4g39kcal0g0g4.4g0g
Vehnäjauho puolikarkea 102g349kcal10.3g71.1g1.2g3.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana361g790kcal23.4g142.4g11.2g8.6g
Valittu annoskoko181g395kcal11.7g71.2g5.6g4.3g
Annoskoko puolitettuna90g198kcal5.9g35.6g2.8g2.2g
Arvot/100g100g219kcal6.5g39.4g3.1g2.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=154049