Porkkanakeitto

Keitä porkkanat, perunat ja sipuli litrassa vettä + liemikuutio.

Soseuta ja lisää juusto.

Mausta suolalla, pippurilla ja esim.

inkiväärillä.

Lisää viimeisenä katkaravut ja anna niiden lämmetä.

Älä kuitenkaan enää anna keiton kiehua, jotta katkaravut eivät sitkisty.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 413 grammaa

Kipsukka80
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana 73g24kcal0.5g4.1g0.1g1.9g
Sipuli (kuorittu)3.6g1kcal0g0.2g0g0.1g
Peruna, keskikokoinen 60g8.8g5.3kcal0.1g1.1g0g0.1g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g9g26kcal1.7g0g2g0g
Katkarapu 12g8.5kcal1.8g0g0.1g0g
Vesi73g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow0.9g2.5kcal0.1g0.1g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana361g133kcal8.4g11g4.8g4.2g
Valittu annoskoko181g67kcal4.2g5.5g2.4g2.1g
Annoskoko puolitettuna90g33kcal2.1g2.8g1.2g1.1g
Arvot/100g100g37kcal2.3g3g1.3g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=234834