Bolognesekastike

Kuulota sipuli ja lisää jauheliha.

Ruskista.

Lisää joukkoon valkosipuli.

Mausta herbamarella (n. 1-2rkl) sekä pitsamausteella tai oreganolla (n. 1-2rkl).

Lisää joukkoon tomaattimurska.

Sekoita vesi ja jauhot ja lisää kastikkeeseen.

Annan suurustua ja ei kun syömään :)

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 180 grammaa

Tiramisu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha798g1325kcal151.7g0g79.8g0g
Tomaattimurska, Rainbow, 500 g499g175kcal5g32.4g2.5g0g
Vehnäjauhot, puolikarkea, Pouta60g216kcal7.8g41.9g1.3g2.1g
Vesi299g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)120g32kcal1.6g5.7g0.2g2g
Valkosipuli 24g26kcal1.9g3.9g0.1g0.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3600g3547kcal336g167.8g167.8g9.2g
Valittu annoskoko1800g1773kcal168g83.9g83.9g4.6g
Annoskoko puolitettuna900g887kcal84g42g42g2.3g
Arvot/100g100g99kcal9.3g4.7g4.7g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=259585