Kesäkurpitsa tomaatti vuoka

Viipaloi kesäkurpitsa ja tomaatit ja laita vuokaan vuorotellen limittäin, mausta suolalla ja laita 200 asteiseen uuniin noin 30 minuuttia.

Ripottele päälle juusto raaste ja anna olla vielä hetki uunissa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 225 grammaa

Gerdrin
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 1000g181kcal5.6g25g4g7g
Tomaatti, tuore600g122kcal3.6g22.8g1.8g8.4g
Juustoraaste, x-tra, 23% rasvaa200g600kcal46g0g46g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3600g1805kcal110.4g95.6g103.6g30.8g
Valittu annoskoko1800g902kcal55.2g47.8g51.8g15.4g
Annoskoko puolitettuna900g451kcal27.6g23.9g25.9g7.7g
Arvot/100g100g50kcal3.1g2.7g2.9g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=227480