Punajuurikvinoa

Raasta punajuuret hienoksi raasteeksi.

Liota kvinoaa n. 30 minuuttia, kaada liotusvesi pois, huuhtele ja keitä n. 20 minuuttia kunnes kvinoajyvät ovat turvonneita ja läpikuultavia.

Sekoita kvinoa punajuuriraasteeseen.

Mausta suolalla, lisäksi maun mukaan esim.

chilillä, garam masalalla ja valkopippurijauheella.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 90 grammaa

Linssipapu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kvinoa, jyvät667g2493kcal86.7g460g40g40g
Punajuuri makeuttamaton kokonainen (Saarioinen), annos 100g1133g340kcal12.5g61.2g2.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3600g5667kcal198.4g1042.4g84.6g80g
Valittu annoskoko1800g2833kcal99.2g521.2g42.3g40g
Annoskoko puolitettuna900g1417kcal49.6g260.6g21.2g20g
Arvot/100g100g157kcal5.5g29g2.4g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=141818