Soijamakaroonilaatikko

-laita makaronit kiehumaan
-mittaa soijarouhe ja lisää sekaan vesi, öljy, ketsuppi sekä jauhelihamauste (tai mitä olet makaroonilaatikkoon makua tottunut laittamaan).

Lisää joukkoon myös puolet silputusta sipulista sekä valkosipuli.

-raasta porkkana ja lisää se lopun silputun sipulin joukkoon.

(halutessa turvonneen soijaroyheen voi pyöräyttää teflonpannulla ilman lisäöljyä)
-kaada makaronit siivilään ja siitä paistovuokaan.

Lisää joukkoon sipuli-porkkanaraasteseos sekä soijarouhe.

-tee munamaito 1 dl rasvatonta maitoa, 2 munaa.

Jatka seosta vedellä.

Lisää halutessa munamaitoon mustapippuria.

-Uuniin, n. puoli tuntia 200 asteessa, jotta munamaito hyytyy ja pinta saa kauniin värin.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 100 grammaa

Myo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Soijarouhe, tumma, 30g140g451kcal69.8g41.9g0.7g7.7g
Tumma makarooni (Torino)692g2421kcal110.7g442.6g18g41.5g
Kananmuna kuoreton 248g354kcal31g0.7g25.4g0g
Rasvaton maito, d-vitamiinia 1 ug 225g76kcal6.9g11g0.2g0g
Sipuli (kuorittu)270g73kcal3.5g13g0.5g4.6g
Valkosipuli 16g17kcal1.2g2.6g0.1g0.3g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl23g203kcal0g0g22.5g0g
Ketsuppi, Felix41g37kcal0.4g8.5g0.2g0g
Jauhelihamauste, annos 15g34g1kcal0g0.3g0.3g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g113g32kcal0.7g6.7g0.2g2.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3600g7327kcal448.4g1054.6g136.2g113.8g
Valittu annoskoko1800g3664kcal224.2g527.3g68.1g56.9g
Annoskoko puolitettuna900g1832kcal112.1g263.7g34.1g28.5g
Arvot/100g100g204kcal12.5g29.3g3.8g3.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=162138