Parmesan fenkoli

Poista kova kanta, suikaloi fenkoli.

Kypsennä mikrossa suolalla maustettuja fenkolia n. 4min.

Pitäisi jäädä rapeaksi.

Sekoita parmesan ja 1/2 sitruunan mehu fenkolin sekaan.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 90 grammaa

Kuismvu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Fenkoli, annos 100g1596g495kcal19.8g116.3g3.2g49.5g
Suola, annos 3g20g0kcal0g0g0g0g
Parmesan tuore raastettu (Castelli parmigiano reggiano), annos 70g100g394kcal33.1g0g28.5g0g
Sitruunamehu, laimentamaton84g18kcal0.3g1.3g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3600g1812kcal106.4g235.2g63.4g99.2g
Valittu annoskoko1800g906kcal53.2g117.6g31.7g49.6g
Annoskoko puolitettuna900g453kcal26.6g58.8g15.9g24.8g
Arvot/100g100g50kcal3g6.5g1.8g2.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=385646