Munakoisot, täytetyt

Halkaise munakoiso ja koverra sisustaa pois.

Ota sisus talteen ja kuutioi se. Ripota suolaa puolikkaisiin ja itketä niitä hetken aikaa.

Pyyhi liika suola pois ja paahda puolikkaat n. 250 asteisessa uunissa, kunnes vähän ruskistuvat.

Valmista täyte: ruskista sipuli ja jauheliha, mausta ja lisää munkoisokuutiot.

Jaa täyte puolikkaisiin, juustoraastetta päälle ja uuniin kunnes juusto sulaa ja ruskistuu.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 250 grammaa

Lennumummi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Munakoiso, tuore4000g720kcal20g124g8g100g
Sipuli (kuorittu)1000g270kcal13g48g2g17g
Juustoraaste, x-tra, 23% rasvaa1000g3000kcal230g0g230g0g
Jauheliha, naudan, vähärasvainen, rasvaa 7 % 4000g5524kcal750g0g280g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g19027kcal2026g344g1040g234g
Valittu annoskoko10000g9514kcal1013g172g520g117g
Annoskoko puolitettuna5000g4757kcal506.5g86g260g58.5g
Arvot/100g100g95kcal10.1g1.7g5.2g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=90828