Sienirisotto

Sillpua sipulit ja kuullota oliiviöljyssä.

Pane sekaan riisi ja silputut sienet.

Jatka kuullottamista hetki.

Lisää vesi ja kasvisliemikuutio.

Hauduta 15 minuuttia.

Lisää lopuksi kerma ja juustoraaste.

Mausta pippurilla.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 361 grammaa

Ruonala74
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)42g11kcal0.5g2g0.1g0.7g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g6.7g6.9kcal0.5g1.1g0g0.1g
Risottoriisi (Risella), 60g292g1020kcal23.3g218.6g5g8.7g
Vesi833g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemi fond du chef (Knorr), annos 100g23g28kcal0.6g1.4g2.1g0.3g
Herkkusieni, tuore Pirkka167g42kcal4.2g5g0.3g0g
Ruokakerma 5%, Valio21g14kcal0.3g0.9g1g0g
Juustoraaste x-tra 15 %, annos 100g417g1083kcal124.9g8.3g62.5g0g
Mustapippuri, annos 1g0.8g1.9kcal0.1g0.3g0g0g
Oliiviöljy 4.2g37kcal0g0g4.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3610g4486kcal308.8g475.2g150.4g19.6g
Valittu annoskoko1805g2243kcal154.4g237.6g75.2g9.8g
Annoskoko puolitettuna903g1122kcal77.2g118.8g37.6g4.9g
Arvot/100g100g124kcal8.6g13.2g4.2g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=164315