Tomaattikeitto

Kuutioi sipulit ja kuullota ne öljyssä.

Lisää kattilaan ½l vettä ja paseerattu tomaatti.

Sekoita hyvin 2 dl kylmää vettä jauhoihin ja lisää se kiehuvaan keittoon ohuena nauhana.

Mausta lihaliemikuutiolla, suolalla, pippureilla ja oreganolla ja anna kiehua n. 15min.

Lisää lopuksi tuorejuusto ja anna kuumua n. 3min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 361 grammaa

Tiina1989
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaatti paseerattu (Pirkka 500g)625g188kcal6.2g37.5g1.2g6.2g
Sipuli (kuorittu)75g20kcal1g3.6g0.1g1.3g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g15g16kcal1.2g2.4g0.1g0.3g
Oliiviöljy 17g149kcal0g0g16.9g0g
Vesi875g0kcal0g0g0g0g
Tuorejuusto Creme Bonjour Vsipuli light125g225kcal10.5g4.6g18.7g0.1g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl13g31kcal1.5g0.2g2.7g0g
Vehnäjauho puolikarkea 61g209kcal6.2g42.7g0.7g2.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3610g1676kcal53.2g182g80.8g20g
Valittu annoskoko1805g838kcal26.6g91g40.4g10g
Annoskoko puolitettuna903g419kcal13.3g45.5g20.2g5g
Arvot/100g100g46kcal1.5g5g2.2g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=83323