Goleslaw

Raasta porkkana ja kaali,
sekoita kastikkeen aineet ja lisää raasteeseen, anna tekeytyä muutama tunti.

Hunajan voi korvata sokerilla, vaihtelua saa lisäämällä valkosipulia, ruohosipulia, sipulinvarsia, persiljaa jne.

Kannattaa tehdä kerralla iso annos, säilyy hyvin jääkaapissa useita päiviä ja vain paranee.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 113 grammaa

Kariina
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana 536g175kcal3.3g29.8g1.1g13.7g
Kaali, valkokaali536g113kcal6.4g18.2g1.1g11.2g
Sipuli (kuorittu)134g36kcal1.7g6.4g0.3g2.3g
Omenaviinietikka 1rkl=n.15g (Pirkka), annos 15g40g8kcal0g2.6g0g0g
Sinappi, Dijon, 1 tl13g19kcal0.6g1.2g1.3g0g
Hunaja 19g62kcal0.1g15.1g0g0g
Suola, annos 3g8g0kcal0g0g0g0g
Majoneesi rasvaton 255g141kcal2.1g31.5g0.2g0g
Hapukoor 10% (Alma), annos 30g268g316kcal8g10.7g26.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3616g1740kcal44.4g231g61.6g54.4g
Valittu annoskoko1808g870kcal22.2g115.5g30.8g27.2g
Annoskoko puolitettuna904g435kcal11.1g57.8g15.4g13.6g
Arvot/100g100g48kcal1.2g6.4g1.7g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=444316