Riistakeitto

Paista hirvilastut voissa ja sipuli öljyssä.

Laita kattilaan ja lisää juurekset ja purjo sekä vesi.

Keitä 10 min. Lisää lihaliemi ja juusto ja keitä kunnnes se on sulanut.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 402 grammaa

Aallotar
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli, paistettu 19g19kcal0.2g0.9g1.5g0.3g
Öljyt, rypsiöljy (Kultasula), 13.5 g, 1 rkl10g88kcal0g0g9.8g0g
Valio Koskenlaskija 250g - perinteinen sulatejuusto94g263kcal17.8g0g20.6g0g
Purjosipuli 218g50kcal3.9g5.2g0.4g4.6g
Vesi, vesijohtovesi 976g0kcal0g0g0g0g
Poronkäristysliha(Lapin liha)281g388kcal59.1g0g16.9g0g
Koskenlaskija viherpippurisulatejuusto56g158kcal10.7g0g12.4g0g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl5.6g14kcal0.7g0.1g1.2g0g
Keittojuurekset, Rainbow150g38kcal1.4g7.2g0.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3618g2034kcal187.6g26.8g126.6g9.8g
Valittu annoskoko1809g1017kcal93.8g13.4g63.3g4.9g
Annoskoko puolitettuna905g509kcal46.9g6.7g31.7g2.5g
Arvot/100g100g56kcal5.2g0.7g3.5g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=198836