Kalkkunakiusaus

Voitele vuoka.

Laita vuokaan kerros perunasuikaleita sekä pilkkomasi sipulit.

Lisää joukkoon myös kalkkunasuikaleet ja sekoita nämä tasaiseksi.

Lisää pinnalle Mustapekka- juustoa paloina tasiasesti.

Sitten vielä ohut kerros perunasuikaleita päälikerrokseksi.

Kaada päälle 0,5l valmistamaasi lihalientä (2 kuutiota 0,5l vettä) sekä kerma.

Laita uuniin hautumaan niin pitkäksi aikaa että neste on haihtunut.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 322 grammaa

Mammu84
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)11g3kcal0.1g0.5g0g0.2g
Lihaliemikuutio Maggi1.2g3.5kcal0.1g0.1g0.3g0g
Vesi, vesijohtovesi 25g0kcal0g0g0g0g
Mustapekka tuorejuusto (Valio)5.6g26kcal0.7g0.4g2.5g0g
Valio maustettu ruokakerma 3 juustoa 1 prk 2,5 dl14g17kcal0.5g0.5g1.4g0g
Perunasuikale (Apetit)84g60kcal1.3g13.2g0.1g0g
Snellmanin kalkkunasuikale 300g34g37kcal8.1g0.3g0.3g0g
Ruokakerma 2% (Valio), annos 50g5.6g3.1kcal0.2g0.4g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana362g299kcal22g30.8g9.4g0.4g
Valittu annoskoko181g150kcal11g15.4g4.7g0.2g
Annoskoko puolitettuna91g75kcal5.5g7.7g2.4g0.1g
Arvot/100g100g83kcal6.1g8.5g2.6g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=113362