Suppilovahverokeitto

Silputut suppilovahverot ja sipuli kuumennetaan ja annetaan nesteen haihtua.

Lisätään kerma, tonnikala, Koskenlaskija-juusto ja mausteet.

Annetaan juuston sulaa, nautitaan.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 414 grammaa

Janipolo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Suppilovahvero /ym sienet, arvio 100g110g33kcal1.1g4.4g0.3g0g
Sipuli pakastekuutiot 200g pussi22g2.2kcal0.3g0.3g0g0g
Sulatejuusto koskenlaskija14g42kcal1.5g0g3.8g0g
Suola, annos 3g0.3g0kcal0g0g0g0g
Valkopippuri 0.1g0.3kcal0g0g0g0g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)27g23kcal0.3g1g1.9g0g
Tonnikala öljyssä 8.2g16kcal2.2g0g0.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana362g233kcal10.8g11.4g13.4g0g
Valittu annoskoko181g117kcal5.4g5.7g6.7g0g
Annoskoko puolitettuna91g58kcal2.7g2.9g3.4g0g
Arvot/100g100g64kcal3g3.1g3.7g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=143995