Lihamureke (karppi)

Kuulota sipuli reilussa oliiviöljyssä.

Laita jauheliha astiaan ja mausteita oman maun mukaan( esim.

pippuria 2rkl, suolaa 1tl, yleismauste 2rkl).

laita joukonjatkoksi kananmunat, creme bonjour ja lopuksi sipulit(viilentyneinä).

Sekoita hyvin.

Laita taikina leivinpaperille ja levitä tasaiseksi.

Taikinalevyn päälle höylää kermajuustoa tasainen yhden siivun kerros.

Lopuksi kääri taikina rullalle.

Viimeiseksi "kääretorttu" uuniin 225astetta ja 45minuuttia.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 161 grammaa

Ttomppa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha75g125kcal14.3g0g7.5g0g
Kananmuna kuoreton 10g15kcal1.3g0g1.1g0g
Creme bonjour levite valkosipuli18g32kcal1.5g0.7g2.7g0g
Juusto, kermajuusto, rasvaa 30 %, turunmaa/oltermanni/korsholm/masurkka 6.6g25kcal1.5g0g2.1g0g
Sipuli (kuorittu)66g18kcal0.9g3.2g0.1g1.1g
Valkosipuli 1.3g1.4kcal0.1g0.2g0g0g
Oliiviöljy 4.2g37kcal0g0g4.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana362g505kcal39.2g8.2g35.4g2.2g
Valittu annoskoko181g253kcal19.6g4.1g17.7g1.1g
Annoskoko puolitettuna91g126kcal9.8g2.1g8.9g0.6g
Arvot/100g100g140kcal10.8g2.3g9.8g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=82811