Kirjolohirisotto

Aluksi silppua sipulit, paprika, porkkanat ja herkkusienet.

Kuullota sipulit öljytilkassa, lisää riisi ja kuullota, mausta currylla mustapippurilla ja tomaattipyreellä.

Sekoita.

Lisää 4 dl vettä ja kalafondi.

Hauduta n. 10 min. lisää porkkanat ja hetken päästä paprikat.

Hauduta vielä n. 10 min. lisää pakaste perneet ja herkkusienet, Kun herneet on lämmenneet lisää kala.

ripottele lopuksi päälle persilja silppua.

Tarjoa sitruuna lohkon kanssa.

ps. itse käytin savustettua kirjolohta mutta tähän käy melkein mikä kala tahansa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 290 grammaa

Taiska
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi42g0kcal0g0g0g0g
Risottoriisi (Pirkka)16g52kcal1g12.5g0.1g0g
Valkosipuli 0.8g0.9kcal0.1g0.1g0g0g
Sipuli (kuorittu)10g2.8kcal0.1g0.5g0g0.2g
Paprika punainen 21g6.1kcal0.2g0.9g0.1g0.4g
Porkkana, keskikokoinen 65g19g5.4kcal0.1g1.1g0g0.5g
Herkkusieni 10g1.7kcal0.2g0g0g0.2g
Herne, pakaste (rainbow)21g18kcal1.2g3.1g0g0.6g
Rypsiöljy, kultasula (Raisio), annos 5g1g9kcal0g0g1g0g
Tomaattipyree, Pirkka4.2g3.4kcal0.1g0.8g0g0g
Mustapippuri 0.8g2.3kcal0.1g0.3g0g0.2g
Kalafondi, Touch Of Taste, 50 g3.1g2kcal0.2g0.3g0g0g
Savustettu kirjolohifilee, OceanSea (125 g)32g40kcal7.1g0g1.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana362g286kcal20.8g39.2g5g4.2g
Valittu annoskoko181g143kcal10.4g19.6g2.5g2.1g
Annoskoko puolitettuna91g72kcal5.2g9.8g1.3g1.1g
Arvot/100g100g79kcal5.7g10.8g1.4g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=105317