Mandariinikana kastike

Kuulota sipuleita tilkassa öljyä ja lisää kanasuikaleet.

Paista kana kypsäksi ja lisää ruokakerma.

Keitä kastiketta hetki kasaan ennen punaisen balsamicon lisäämistä.

Tarkista maku.

Ja lisää suolaa ja mustapippuria maun mukaan.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 145 grammaa

Hennuli87
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kariniemen fileesuikaleet mand.marin. (paistettu) Paistettu (Hk), annos 100g94g169kcal23.1g2.7g7.2g0g
Ruokakerma, vähälaktoosinen 10% (Pirkka), annos 200g63g75kcal1.8g3.2g6.3g0.3g
Sipuli (kuorittu)16g4.2kcal0.2g0.8g0g0.3g
Rypsiöljy 3.1g28kcal0g0g3.1g0g
Balsamiviinietikka (Kuhne), annos 15g4.7g5.3kcal0g1.1g0g0g
Valkosipuli 1.3g1.4kcal0.1g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana363g565kcal50.4g16g33.2g1.2g
Valittu annoskoko181g283kcal25.2g8g16.6g0.6g
Annoskoko puolitettuna91g141kcal12.6g4g8.3g0.3g
Arvot/100g100g156kcal13.9g4.4g9.2g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=202117