Kasvispannu suppiksilla

Kuori ja palastele kasvikset.

Kuumenna öljy pannulla.

Lisää kasvikset kypsymisjärjestyksessä.

Mausta ja sekoittele silloin tällöin n. 10 min, anna halutua kannen alla n. 10 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 145 grammaa

Sipuleena
AineksetMääräEnergiaPHRK
Varsiselleri, lehtiselleri, raaka27g3kcal0.3g0.3g0.1g0.3g
Lanttu 42g12kcal0.4g1.9g0.1g0.8g
Porkkana 38g12kcal0.2g2.1g0.1g1g
Sipuli 21g6.3kcal0.3g1g0g0.4g
Kesäkurpitsa zucchini 27g4.9kcal0.2g0.7g0.1g0.2g
Mustapippuri 0.4g1.2kcal0g0.2g0g0.1g
Thai sweet chili sauce (Eldorado) 30g1g3.3kcal0g0.8g0g0g
Sinappi 1g1.4kcal0g0.1g0.1g0g
Balsamicokastike bianca (Rajamäki), annos 10g1g1.8kcal0g0.4g0g0g
Suola, annos 3g0.6g0kcal0g0g0g0g
Suppilovahvero /ym sienet, arvio 100g21g6.2kcal0.2g0.8g0.1g0g
Rypsiöljy 2.1g18kcal0g0g2.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana362g142kcal3.2g16.6g5.4g5.6g
Valittu annoskoko181g71kcal1.6g8.3g2.7g2.8g
Annoskoko puolitettuna91g35kcal0.8g4.2g1.4g1.4g
Arvot/100g100g39kcal0.9g4.6g1.5g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=341091