Lindan linssikeitto

Paahda chilihiutaleita (jos käytät) kuivassa kattilassa hetki.

Lisää sitten sipuli ja öljy pannulle ja paista n. 5 minuuttia.

Lisää linssit, kikherneet, kasvisliemi ja porkkanaraaste ja anna keittyä 15 minuuttia (kunnes linssit pehmenevät).

Lisää tarvittaessa vettä, mausta makusi mukaan (itse laitan tuoretta korianteria, pippuria ja suolaa).

Soseuta keitto ja lisää halutessasi pieni määrä kreikkalaista jugurttia valmiin annoksen päälle.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 145 grammaa

Lmanttila
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli, paistettu 25g25kcal0.3g1.2g2g0.4g
Linssi, vihreä, go green53g179kcal15.4g30.2g0.5g16.2g
Kikherne (Gogreen), annos 100g53g56kcal4.2g7.4g1.1g5.3g
Porkkana, keskikokoinen 65g27g7.4kcal0.2g1.6g0.1g0.7g
Rypsiöljy 4.7g41kcal0g0g4.7g0g
Kreikkalainen jogurtti (Valio), annos 100g16g18kcal0.9g0.8g1.2g0g
Kasvisliemikuutio 3.4g11kcal0.3g0.5g0.8g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana362g675kcal42.6g83.4g20.8g45.4g
Valittu annoskoko181g337kcal21.3g41.7g10.4g22.7g
Annoskoko puolitettuna91g169kcal10.7g20.9g5.2g11.4g
Arvot/100g100g186kcal11.8g23g5.7g12.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=393506