Maukas kanakeitto (nesteenpoistaja)

Laita vesi, suola ja riisit kattilaan.

Keitä n. 10 min. Suikaloi paprikat, kesäkurpitsa ja sipuli.

Kuumenna puolet kasviöljystä paistinpannussa ja lisää kasvisuikaleet.

Anna muhia n. 5min ja kääntele välillä lastalla.

Mausta currylla (1tl), basilikalla (0,5 rlk) ja TUOREELLA inkiväärillä (1 rlk).

Kaada kasvikset kattilaan.

Ruskista broileri ja lisää se kattilaan.

Lisää maissi ja tuorejuusto.

Hauduta n. 5 minuuttia.

Ja ei kun syömään!
Varaudu siihen että nesteet lähtee kiertämään!

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 415 grammaa

Oona2009

Jybis sanoi...

Missä vaiheessa kannattaa laittaa tuo tomaattimurska?

torstai 26.02.2009 klo 17:49

Jybis sanoi...

Tiiätkö mitä! sain juuri lemppari ruuan, näin hyvää keittoa en oo syöny sitten koskaan.

torstai 26.02.2009 klo 18:32

AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika punainen 13g3.7kcal0.1g0.6g0g0.2g
Vesi, vesijohtovesi 81g0kcal0g0g0g0g
Riisi pitkäjyväinen, puuroutumaton 5.3g19kcal0.4g4.2g0g0.1g
Kesäkurpitsa16g2.7kcal0.1g0.4g0.1g0.1g
Porkkana, keskikokoinen 65g4.1g1.1kcal0g0.2g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)9g2.5kcal0.1g0.5g0g0.2g
Ruokaöljy keskiarvo 0.9g7.7kcal0g0g0.9g0g
Broilerifilee, hunajamarinadi, raaka 19g32kcal3.7g0.2g1.8g0g
Maissi jyvät 3.8g5.4kcal0.1g1g0.1g0.1g
Tomaattimurska 19g5.5kcal0.1g1g0g0.4g
Tuorejuusto ruohosipuli Creme Bonjour9g28kcal0.3g0.4g2.8g0.1g
Valkosipuli 0.9g1kcal0.1g0.2g0g0g
Suola, annos 3g0.9g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana363g217kcal10g17.4g11.4g2.6g
Valittu annoskoko182g109kcal5g8.7g5.7g1.3g
Annoskoko puolitettuna91g54kcal2.5g4.4g2.9g0.7g
Arvot/100g100g60kcal2.8g4.8g3.1g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=102915