Kaalilaatikko

Paista jauheliha ja sipuli.

Mausta suolalla, mauste-, musta- ja valkopippurilla.

Keitä pilkottu kaali kypsäksi suolavedessä.

Liota lihaliemijauhe kuumaan veteen, lisää kerma ja munat.

Sekoita kaikki keskenään ja kypsennä 200 asteessa reilu tunti.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 518 grammaa

Hania
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali744g157kcal8.9g25.3g1.5g15.6g
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 % 569g1295kcal108.1g0g96.7g0g
Vesi131g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemijauhe/tiiviste vähäsuolainen 10g20kcal2.9g0.6g0.7g0.1g
Sipulikuutio eldorado (pakaste), 200g88g11kcal1.3g1.3g0g0g
Vispikerma vähälaktoosinen (Rainbow), annos 200g175g595kcal3.5g5.3g63g0g
Kananmuna kuoreton 96g137kcal12g0.3g9.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3626g4431kcal273.4g65.6g343.6g31.4g
Valittu annoskoko1813g2215kcal136.7g32.8g171.8g15.7g
Annoskoko puolitettuna907g1108kcal68.4g16.4g85.9g7.9g
Arvot/100g100g122kcal7.5g1.8g9.5g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=221513