Ruusukaalivuoka

Lado ruusukaalit uunivuoan pohjalle ja kaada tomaattimurska niiden päälle.

Sen jälkeen lisää vuokaan pannussa paistettu ja suolalla, pippurilla ja basilikalla maustettu jauheliha ja lisää vielä juustohuntu.

Paista keskilämmöllä jonkin aikaa ( kunnes oletat että kaali on kypsynyt) ja Nautiskele.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 403 grammaa

Cabris
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruusukaali 563g138kcal7.8g11g2.8g14.1g
Jauheliha, naudanpaisti, rasvaa 5 % 563g723kcal116.8g0g28.1g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl11g101kcal0g0g11.3g0g
Tomaattimurska, Pirkka, 500g507g177kcal8.1g35g0.5g7.1g
Emmentalraaste (Arla), annos 150g169g659kcal49g2.5g50.7g0g
Basilika, kuivattu 1.1g2.9kcal0.2g0.2g0g0.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3627g3602kcal363.8g97.4g186.8g43.4g
Valittu annoskoko1814g1801kcal181.9g48.7g93.4g21.7g
Annoskoko puolitettuna907g901kcal91g24.4g46.7g10.9g
Arvot/100g100g99kcal10g2.7g5.2g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=313374