Porkkanainen jauhelihakastike

1. Raasta porkkanat ja hienonna sipulit.

2. Ruskista jauheliha omassa rasvassaan.

Lisää joukkoon porkkana ja sipulit.

Anna niiden kuullottua.

Kaada pannulle tomaattimurska.

Huuhdo tölkki vedellä ja kaada se kastikkeen joukkoon.

Mausta suolalla ja rakuunalla tai timjamilla.

3. Kuutioi tomaatit.

Lisää tomaatit ja kerma.

Kuumenna ja koristele persiljalla.

Tarjoa lisäksi keitettyjä perunoita.

(K-Supermarketin resepti)

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 403 grammaa

Helena45
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha, Rasvaa 7% vähärasvainen451g626kcal85.6g0g31.5g0g
Porkkana 225g74kcal1.4g12.5g0.5g5.7g
Sipuli 135g41kcal1.7g6.5g0.3g2.3g
Tomaattimurska,yrtti (Pirkka)439g176kcal7.5g36g0.4g0g
Vesi, vesijohtovesi 113g0kcal0g0g0g0g
Creme Bonjour-levite pippuriseos 15%225g383kcal15.5g3.2g33.8g4.5g
Tomaatti, tuore225g46kcal1.4g8.6g0.7g3.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3627g2690kcal226.2g133.6g134.4g31.4g
Valittu annoskoko1814g1345kcal113.1g66.8g67.2g15.7g
Annoskoko puolitettuna907g673kcal56.6g33.4g33.6g7.9g
Arvot/100g100g74kcal6.2g3.7g3.7g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=325475