Marinoidut voipavut

Huuhtele säilykepavut hyvin kylmällä vedellä.

Purista kaksi valkosipulin kynttä papujen joukkoon.

Mausta hippusella suolaa ja voimakasta chilirouhetta.

Revi joukkoon halutessasi myös muutama basilikan lehti.

Kaada öljy papujen ja mausteiden päälle, kääntele ja anna marinoitua jääkaapissa vuorokausi.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 71 grammaa

Ottiliana
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voipapu eli limanpapu, keitetty 400g (Makrobios), annos 100g8834g10247kcal627.2g1766.8g70.7g0g
Oliiviöljy 883g7812kcal0g0g883.4g0g
Valkosipuli 283g306kcal22.3g46.1g1.7g5.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g36731kcal1299g3625.8g1911.6g11.8g
Valittu annoskoko10000g18365kcal649.5g1812.9g955.8g5.9g
Annoskoko puolitettuna5000g9183kcal324.8g906.5g477.9g3g
Arvot/100g100g184kcal6.5g18.1g9.6g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=143573