Poronkäristys

1. Sulata voi pannulla, lisää jäinen liha pienissä erissä ja ruskista sulaksi, lisää sipulit.

2. Pane lihat uunivuokaan, lisää vesi, lihaliemikuutiot ja rouhittu maustepippuri (noin 10 kpl).

3. Uuni 225 astetta 20 min, sitten 175 astetta 3 h ja tarvittaessa 125 astetta 1 h.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 208 grammaa

Helena45
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 3.3g24kcal0g0g2.7g0g
Sipulikuutiot Apetit11g2.9kcal0.1g0.5g0g0g
Lihaliemikuutio extra (Maggi), annos 10g2.2g6.6kcal0.4g0.2g0.5g0g
Maustepippuri, annos 1g1.1g0kcal0g0g0g0g
Poronpaisti 110g200kcal33.8g0g7g0g
Vesi, vesijohtovesi 55g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana364g466kcal68.6g1.4g20.4g0g
Valittu annoskoko182g233kcal34.3g0.7g10.2g0g
Annoskoko puolitettuna91g117kcal17.2g0.4g5.1g0g
Arvot/100g100g128kcal18.8g0.4g5.6g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=368478