Kaalipata (soijalla)

140 g soijarouhetta
1 pienehkö varhaiskaali
2 porkkanaa
3 sipulia
1 L vettä
mausteita maun mukaan, esim.

suolaa, maustepippuria ja meiramia

Turvota soijarouhe kiehuvassa vedessä.

Lisää paloitellut sipuli ja porkkanat, kuullota hetki.

Lisää paloiteltu kaali ja noin 2 dl vettä, laita kansi padan päälle ja hauduta kauan, siis ainakin tunti, mutta mitä pidempään sen parempaa.

Lisää tarvittaessa vettä.

Mausta ja herkuttele.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 583 grammaa

Telle
AineksetMääräEnergiaPHRK
Soijarouhe, vaalea 11g42kcal4.2g5.1g0.3g1.1g
Kaali, valkokaali51g11kcal0.6g1.7g0.1g1.1g
Sipuli (käsittelemätön)16g4.4kcal0.2g0.8g0g0.3g
Porkkana, keskikokoinen 65g10g2.8kcal0.1g0.6g0g0.3g
Vesi94g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana364g120kcal10.2g16.4g0.8g5.6g
Valittu annoskoko182g60kcal5.1g8.2g0.4g2.8g
Annoskoko puolitettuna91g30kcal2.6g4.1g0.2g1.4g
Arvot/100g100g33kcal2.8g4.5g0.2g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=223437