Tomaatti-uunikala

Nosta seitipalat laakeaan uunivuokaan ja mausta suolalla ja pippurilla.

Kypsennä 225-asteisessa uunissa ensin 15 minuuttia.

Viipaloi tomaatit ja levitä kalojen päälle.

Pirskota päälle öljy.

Murenna tai leikkaa leipäviipaleet hienoksi ja ripottele juustoraasteen kanssa pinnalle.

Jatka paistamista 15 minuuttia tai kunnes pinta on kauniin ruskea.

Ripottele pinnalle tuoretta basilikaaja tarjoile keitetyn riisin tai perunoiden kera.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 243 grammaa

Temobox

Niksu84 sanoi...

Tämä oli niin hyvää ja niin helppoa :)

maanantai 11.10.2010 klo 21:03

AineksetMääräEnergiaPHRK
Seiti pakaste 75g58kcal13.2g0g0.5g0g
Tomaatti 70g16kcal0.4g2.4g0.2g1g
Öljy5.6g51kcal0g0g5.6g0g
Sekaleipä, vaalea, vesi, vehnäjauho, vehnärouhe 11g30kcal1g5.2g0.5g0.4g
Arla kermajuusto 17 %, 2 viip.19g52kcal5.6g0.3g3.2g0g
Suola, annos 3g0.9g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.4g1kcal0g0.1g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana365g416kcal40.4g16g20g3g
Valittu annoskoko182g208kcal20.2g8g10g1.5g
Annoskoko puolitettuna91g104kcal10.1g4g5g0.8g
Arvot/100g100g114kcal11.1g4.4g5.5g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=147221