Unkarilainen vihannespata

Kuumenna öljy, ruskista osa murskatuista valkosipuleista yhdessä lihan kanssa valurautapadassa.

Ripottele vehnäjauhoja ja jatka ruskistamista.

Lisää pilkotut vihannekset, noin kahden sentin palasina.

Lisää tomaattimurska ja loput valkosipulinkynnet.

Kasvisliemikuutiot ja vettä, että kaikki peittyvät.

Mausta ruokalusikalla paprikajauhetta( kukkura) ja mustapippurilla.

Pane uuniin 120 astetta ja lähde vaikka hiihtämään.

Tule kolmen tunnin päästä syömään.

Muuta lisuketta ei tarvita, ehkä sipulitomaattisalaattia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 486 grammaa

Lehtospekka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudanliha23g36kcal4.5g0g2g0g
Lanttu 23g6.8kcal0.2g1.1g0.1g0.4g
Palsternakka 14g8.9kcal0.1g1.7g0.1g0.6g
Porkkana, keskikokoinen 65g31g8.5kcal0.2g1.8g0.1g0.8g
Tomaattimurska, 1 prk19g5kcal0.1g1g0g0.3g
Sipuli 23g7.1kcal0.3g1.1g0g0.4g
Valkosipuli 5.6g6.1kcal0.4g0.9g0g0.1g
Rypsiöljy 2.3g21kcal0g0g2.3g0g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow2.4g6.3kcal0.2g0.2g0.5g0g
Vehnäjauho puolikarkea 1.9g6.4kcal0.2g1.3g0g0.1g
Naudanliha5.9g9kcal1.1g0g0.5g0g
Lanttu 5.9g1.7kcal0.1g0.3g0g0.1g
Palsternakka 3.5g2.2kcal0g0.4g0g0.2g
Porkkana, keskikokoinen 65g7.6g2.1kcal0g0.5g0g0.2g
Tomaattimurska, 1 prk4.7g1.3kcal0g0.2g0g0.1g
Sipuli 5.9g1.8kcal0.1g0.3g0g0.1g
Valkosipuli 1.4g1.5kcal0.1g0.2g0g0g
Rypsiöljy 0.6g5.2kcal0g0g0.6g0g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow0.6g1.6kcal0.1g0.1g0.1g0g
Vehnäjauho puolikarkea 0.5g1.6kcal0g0.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana365g279kcal15.4g22.8g12.6g6.8g
Valittu annoskoko182g140kcal7.7g11.4g6.3g3.4g
Annoskoko puolitettuna91g70kcal3.9g5.7g3.2g1.7g
Arvot/100g100g77kcal4.2g6.3g3.5g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=224794