Muikkupata

500 g Muikkua (raaka)
250 g savupekonia (paistettu/raaka)
100 g sipulia (kuorittu)
1dl Valkoviiniä (kuiva)
18 g suolaa (ohjeessa, mutta oman maun mukaan)
noin 6 g mustapippuria.

Elikäs.

Ensin vuoalle pohjalle muikkua ja suolaa, väliin savupekonia ja sipulia.

Tätä niin kauan, kunnes tavara loppuu.

Tämän jälkeen valkoviiniä kivasti ja mustapippuria.

Uuniin noin 175 asteeseen, tunniksi.

Jos kala vaikuttaa vielä vähän raa'alta, niin kauemmin.

Seurailla kannattaa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 162 grammaa

Paulatha
AineksetMääräEnergiaPHRK
Muikku järvi 94g101kcal17.8g0g3.2g0g
Savupekoni,raaka (Dulano), annos 100g47g142kcal8.9g0.2g11.7g0g
Sipuli (kuorittu)19g5.1kcal0.2g0.9g0g0.3g
Valkoviini kuiva 19g13kcal0.1g0.1g0g0g
Suola, annos 3g3.4g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 1.1g3.1kcal0.1g0.4g0g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana365g527kcal54.2g3.2g29.8g1.2g
Valittu annoskoko182g263kcal27.1g1.6g14.9g0.6g
Annoskoko puolitettuna91g132kcal13.6g0.8g7.5g0.3g
Arvot/100g100g144kcal14.9g0.9g8.2g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=293794