Poropata

Ruskista jauheliha ja mausta.

Laita kerroksittain pataan kasvissuikaleiden kanssa.

Huuhtele paistinpannu vedellä ja kaada loput mausteet veden seassa pataan.

Hauduta uunissa 200 asteessa reilu tunti.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 162 grammaa

Ropelli65
AineksetMääräEnergiaPHRK
Poronliha 53g67kcal11.4g0g2.4g0g
Sipuli kuivattu 2g5.5kcal0.2g0.7g0g0.7g
Fenkoli, annos 100g0.6g0.2kcal0g0g0g0g
Korianteri, annos 10g0.6g0.1kcal0g0g0g0g
Chili, jauhettu (), annos 6g0.3g1kcal0g0.2g0g0.1g
Suola, annos 3g3.4g0kcal0g0g0g0g
Suikalejuurekset, kesäpöytä, Apetit 180g20g5.7kcal0.2g1g0.1g0.6g
Itämaiset wok vihannekset (Rainbow), annos 450g51g20kcal1.1g3.4g0.2g0g
Vesi, vesijohtovesi 45g0kcal0g0g0g0g
Pesto Rosso, Rainbow6.7g26kcal0.4g0.6g2.4g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana365g251kcal26.6g11.8g10.2g3.4g
Valittu annoskoko182g126kcal13.3g5.9g5.1g1.7g
Annoskoko puolitettuna91g63kcal6.7g3g2.6g0.9g
Arvot/100g100g69kcal7.3g3.2g2.8g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=395521