Katkarapuwokkisalaatti

Revi salaatti vadille.

Viipaloi sienet, tomaatit, paprika ja punasipuli ja ripottele salaatin päälle.

Hienonna valkosipuli ja sekoita balsamico, sinappi, hunaja, suola ja makusi mukaan mustapippuria kastikkeeksi.

Wokkaa pakastewokkia, kunnes suurin osa nesteestä on haihtunut ja lisää joukkoon sulatetut ja valutetut katkaravut ja kastike.

Kuumenna.

Levitä wokki salaatin päälle ja NAUTI.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 243 grammaa

Pehmotarra
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jäävuorisalaatti, rapea31g3.1kcal0.3g0.2g0.1g0.4g
Herkkusieni 13g2kcal0.3g0g0g0.2g
Miniluumutomaatti, annos 250g16g3.1kcal0.1g0.5g0g0g
Paprika punainen 21g6.2kcal0.2g1g0.1g0.4g
Punasipuli, kuorittu, 100g13g3.4kcal0.2g0.6g0g0.2g
Wok beijing big pack 900 g (Findus), annos 100g56g23kcal0.8g3.4g0.2g1.4g
Katkarapu 23g15kcal3.2g0g0.2g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g1.5g1.6kcal0.1g0.2g0g0g
Sinappi, Dijon, 1 tl3g4.2kcal0.1g0.3g0.3g0g
Balsamicokastike Bianca (Rajamäki)3.7g7.7kcal0g1.7g0.1g0g
Hunaja 1.6g5.4kcal0g1.3g0g0g
Suola, annos 3g0.6g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana364g149kcal10.6g18.4g2g5.2g
Valittu annoskoko182g75kcal5.3g9.2g1g2.6g
Annoskoko puolitettuna91g37kcal2.7g4.6g0.5g1.3g
Arvot/100g100g41kcal2.9g5g0.5g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=331364