Täytetyt paprikat (jauheliha)

Tee jauhelihakastike-mössö, mausta pippureilla, oreganolla ja paprikalla.

Hauduta nesteet pois.

Täytä paprikan puolikkaat mössöllä ja laita päälle goudaviipaleet.

Uuniin 200 asteeseen vajaaks tunniks.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 325 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipulikuutiot rainbow14g1.4kcal0.2g0.2g0g0g
Tomaattimurska, X-tra (400g tölkki)28g7kcal0.3g1.5g0g0.4g
Lihaliemi fondcups (Maggi), annos 12g0.8g0.1kcal0g0g0g0g
Paprika punainen 63g19kcal0.6g2.8g0.3g1.2g
Jauheliha, sika-nauta 53g117kcal9.2g0g9g0g
Goudajuusto (Coop x-tra), annos 15g17g61kcal3.9g0g5.1g0g
Tuorejuusto, rasvaa 30 %, cremebonjour/cantadou 7g21kcal0.2g0.3g2.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana366g452kcal28.8g9.6g33g3.2g
Valittu annoskoko183g226kcal14.4g4.8g16.5g1.6g
Annoskoko puolitettuna91g113kcal7.2g2.4g8.3g0.8g
Arvot/100g100g124kcal7.9g2.6g9g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=343560