Limekesäkurpitsa

Halkaise kesäkurpitsa pituussuuntaan kahtia.

Poista siemenet ja pilko n. 2cm levyisiksi lohkoiksi.

Poista tomaateista kannat ja leikkaa neljään osaan (tomaatit voi halutessaan kaltata).

Paista kasvikset puolikypsiksi tilkassa öliiviöljyä.

Mausta rakuunalla 1tl, mustapippurilla1/2tl, valkosipulilla ja yrttiseoksella1tl (voit käyttää myös muita haluamiasi mausteita) Lisää limemehu (1/2 dl-1dl maun mukaan) ja akaasiahunaja.

Hauduta hetki.

Kesäkurpitsa saa jäädä hiukan napakaksi.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 260 grammaa

Renesmee
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 700g126kcal3.9g17.5g2.8g4.9g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g817g166kcal4.9g31g2.4g11.4g
Valkosipuli 28g30kcal2.2g4.6g0.2g0.6g
Limemehu (Tymbark), annos 100g233g112kcal0.2g28g0.2g0g
Hunaja 12g39kcal0.1g9.4g0g0g
Öljyt, oliiviöljy (Bertolli Extra Vergine) 13,5 g 1 rkl30g273kcal0g0g30.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3640g1492kcal22.6g181g71.8g33.8g
Valittu annoskoko1820g746kcal11.3g90.5g35.9g16.9g
Annoskoko puolitettuna910g373kcal5.7g45.3g18g8.5g
Arvot/100g100g41kcal0.6g5g2g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=282314