Jauhelihamureke Laurendo Special Laurendo Al Meira

Laita kulhoon n.400 g tuoretta naudan paistijauhelihaa (7%,vähärasvainen).

Riko kolme kananmunaa jauhelihan sekaan, laita 125 g Valion vähärasvaista maitorahkaa, kuori ja pilko kaksi pientä sipulia (75g) ja yksi valkosipulin kynsi (7g).

Sekoita taikina huolellisesti, laita esim.

leivinpaperin päälle ja "taputtele" tasaiseksi.

Kieritä kuin kääretorttu ja laita 175 C uuniin n.40-60 min ajaksi.

Tarjoile.

(Vuokaan voit laittaa ´kyyytipojaksi´porkkanan siivuja, jotka tuovat makua.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 130 grammaa

Goljatti
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudan paistijauheliha 7%931g1294kcal176.9g0g65.2g0g
Kananmuna kuorineen punnittu384g484kcal42.2g1.2g34.6g0g
Maitorahka, Valio, 0,3291g189kcal32g12.2g0.9g0g
Sipuli (kuorittu)175g47kcal2.3g8.4g0.3g3g
Suola, annos 3g23g0kcal0g0g0g0g
Valkosipuli 16g18kcal1.3g2.7g0.1g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3640g4063kcal509.4g49g202.2g6.6g
Valittu annoskoko1820g2032kcal254.7g24.5g101.1g3.3g
Annoskoko puolitettuna910g1016kcal127.4g12.3g50.6g1.7g
Arvot/100g100g112kcal14g1.3g5.6g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=161701