Kurkut kermaviilissä

Viipaloi tuore- tai avomaakurkkuja.

Laita kannelliseen astiaan ja lisää hieman suolaa.

Ravistele kurkkuja, että niistä irtoaa ylimäräinen neste.

Kaada neste pois ja lisää kermaviili, hunaja ja pippuri.

Sekoita.

tämä virolaisesta keittokirjasta löytyi.

Hyvää mutta kaloreita tuntuu olevan, siis vain pieninä annoksina.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 76 grammaa

Merituulikki
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kurkku 1194g131kcal6.7g16.7g1.2g8.4g
Kermaviili, rasvaa 10-12% 597g790kcal15.7g19.1g71.6g0g
Suola, annos 3g18g0kcal0g0g0g0g
Hunaja 15g49kcal0.1g12.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3648g1939kcal45g95.8g145.6g16.8g
Valittu annoskoko1824g970kcal22.5g47.9g72.8g8.4g
Annoskoko puolitettuna912g485kcal11.3g24g36.4g4.2g
Arvot/100g100g53kcal1.2g2.6g4g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=305021