Kesäkurpitsasörsseli

Paista kesäkurpitsa, silputtu sipuli ja valkosipulin kynsi pannussa rypsiöljyssä.

Lisää muut ainekset.

Mausta hunajalla, mustalla pippurirouheella ja suolalla.

Halutessa voi myös terästää tapascolla ja viinietikalla.

Ennen tarjoilua lisää reippaasti persilijaa joukkoon.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 261 grammaa

Awi

Pilates sanoi...

Sairaan hyvää!

keskiviikko 03.06.2009 klo 22:34

AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 818g148kcal4.6g20.4g3.3g5.7g
Tomaattimurska, Polpa di Pomodoro (Campo largo (lidl)), annos 400g467g94kcal6.1g14g0.9g0g
Rypsiöljy 63g558kcal0g0g63.1g0g
Emmental, mustaleima47g192kcal13.6g0g15g0g
Herkkusieni säilyke 397g67kcal8.3g0.8g1.2g9.5g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 35g116kcal0.7g1.1g12.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3654g2347kcal66.6g72.6g191.6g30.4g
Valittu annoskoko1827g1174kcal33.3g36.3g95.8g15.2g
Annoskoko puolitettuna914g587kcal16.7g18.2g47.9g7.6g
Arvot/100g100g64kcal1.8g2g5.2g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=126087