Punajuuri-perunasosekeitto

Kuori punajuuret, pilko kuutioiksi.

Keitä vedessä kunnes hieman pehmenneet.

Lisää kuoritut ja kuutioidut perunat.

Keitä yht. noin puoli tuntia.

Lisää kasvisliemikuutio ja ruokakerma.

Soseuta sauvasekoittimella.

Lisää tarvittaessa suolaa.

Reseptistä tulee n. 11 annosta ja yksi annos painaa n. 366 grammaa

Lauran84

N63 sanoi...

Tähän kannattaa lisätä vielä sipulia, valkosipulia ja porkkanaa makua antamaan. Kerman sijaan voi käyttää Koskenlaskijaa, joka antaa lisämakua.

sunnuntai 06.05.2012 klo 17:27

AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 64g48kcal1.2g9.9g0.1g0.6g
Punajuuri 41g16kcal0.4g2.8g0.1g1g
Vesi59g0kcal0g0g0g0g
Laktoositon ruokakerma 15% (Arla), annos 200g18g29kcal0.5g0.8g2.7g0g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow1.2g3.1kcal0.1g0.1g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana366g193kcal4.4g27.2g6.2g3.2g
Valittu annoskoko183g96kcal2.2g13.6g3.1g1.6g
Annoskoko puolitettuna92g48kcal1.1g6.8g1.6g0.8g
Arvot/100g100g53kcal1.2g7.4g1.7g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=219013