Kana-Kasvis-Kastike

Kuullota sipuli öljyssä.

Lisää kanat.

Ruskista kanoja tovi ja heitä sekaan paprikat ja tomaatit.

Lisää myös herkkusienet.

Mausta suolalla ja pippurilla maun mukaan.

Ainesten ollessa suunnilleen kypsiä lisää kerma sekä paseerattu tomaatti.

Kastikkseeseen saa lisää makua liuottamalla yhden kanaliemikuution veteen ja lisäämällä sen ennen kermaa ja paseerattua tomaattia.

Hauduta kastiketta lopuksi hetken aikaa.

Valmistus vie noin 15 min. Lisukkeeksi sopii pasta.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 244 grammaa

Janizpl
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punasipuli, kuorittu, 100g12g3.2kcal0.2g0.6g0g0.2g
Karinniemen broilerifileesuikale (Karinniemi), annos 100g64g71kcal14.8g0g1.2g0g
Paprika, punainen20g5.2kcal0.2g0.9g0.1g0.4g
Paseerattu tomaatti (Rainbow), annos 500g21g5.4kcal0.3g0.9g0g0g
Kirsikkatomaatti, suomalainen26g5.1kcal0.2g1g0.1g0.4g
Herkkusieni säilyke 15g2.6kcal0.3g0g0g0.4g
Ruokaöljy keskiarvo 2.7g24kcal0g0g2.7g0g
Ruokakerma Valio 4% K&P21g13kcal0.2g1g0.9g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana366g257kcal32.4g8.8g10g3g
Valittu annoskoko183g129kcal16.2g4.4g5g1.5g
Annoskoko puolitettuna92g64kcal8.1g2.2g2.5g0.8g
Arvot/100g100g70kcal8.9g2.4g2.7g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=219855