Eevan pannukasvis-jauhelihapata

Paista jauheliha öljytyllä pannulla.

Mausta esim.

grillimausteella tai pippurilla, paprikalla ja suolalla.

Siirrä jauheliha toiseen astiaan.

Paista öljytyllä pannulla kasvikset kypsiksi, yhdistä jauheliha niihin ja lorauttele kerma joukkoon.

Anna muhia heti.

Tarjoa riisin tai nuudeleiden kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 244 grammaa

Eevalii60
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha 10%47g80kcal9.4g0g4.7g0g
Ruokaisat pannukasvikset (Rainbow), annos 150g85g137kcal7.1g10.1g6.7g4g
Maustettu ruokakerma mustapekka (Valio), annos 250g47g56kcal1.1g2.3g4.7g0g
Rypsiöljy 4.7g42kcal0g0g4.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana366g629kcal35.2g24.8g41.6g8g
Valittu annoskoko183g314kcal17.6g12.4g20.8g4g
Annoskoko puolitettuna92g157kcal8.8g6.2g10.4g2g
Arvot/100g100g172kcal9.6g6.8g11.4g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=286257