Parsakaali-aurajuustokeitto

Keitä litra vettä, heitä sipulin silppu, kaksi viipaletta paloiteltua vaaleata leipää, parsakaalin palat sekä valkosipuli veteen ja keitä kunnes parsakaali on kypsä.

Sekoita joukkoon lihaliemikuutiot (ei tarvitse olla kanaliemikuutio voi olla muukin - itseltäni loppui kanaliemi, joten laitoin 1 kanaliemi ja 1 lihaliemi).

Sekoita Aura -juusto joukkoon sekä kerma kun juusto on sulanut.

Sauvasekoittimella soseuta keitto.

Mausta oman maun mukaan.

Itse laitoin pippurisekoitusta myllystä, valkosipulitabascoa, paprikajauhetta.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 293 grammaa

Johanna43
AineksetMääräEnergiaPHRK
Aurajuusto31g106kcal6.2g0g9.1g0g
Sipuli 21g6.3kcal0.3g1g0g0.4g
Parsakaali brokkoli 104g37kcal4.8g2g0.3g2.6g
Liemikuutio, kanaliemi, Knorr (10g)4.2g11kcal0.5g0.5g0.8g0g
Kuohukerma (Castillo), annos 50g21g66kcal0.5g0.6g6.9g0g
Valkosipuli 2.1g2.3kcal0.2g0.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana366g457kcal25g8.8g34.2g6g
Valittu annoskoko183g229kcal12.5g4.4g17.1g3g
Annoskoko puolitettuna92g114kcal6.3g2.2g8.6g1.5g
Arvot/100g100g125kcal6.8g2.4g9.3g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=411036