Italianpata(m)

Ruskista jauheliha.

Lisää joukkoon vesi.

Kuumenna kiehuvaksi.

Lisää italianpatapussin sisätö sekoittaen.

Anna kiehua hiljalleen 15 min. Anna vielä vetäytyä kannen alla n.10min.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 293 grammaa

Mimskuu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Italianpata tumma pasta (Rainbow), annos 135g22g22kcal2g1.6g0.8g0.2g
Naudan jauheliha (Hk), annos 400g63g106kcal12.5g0g6.3g0g
Vesi, vesijohtovesi 98g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana366g257kcal29g3.2g14.2g0.4g
Valittu annoskoko183g128kcal14.5g1.6g7.1g0.2g
Annoskoko puolitettuna92g64kcal7.3g0.8g3.6g0.1g
Arvot/100g100g70kcal7.9g0.9g3.9g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=445505