Chili con verdura

Kuullota pilkottua sipulia, valkosipulia ja chiliä hetki paprikan kanssa öljyssä.

Lisää valutetut, huuhdellut pavut, tomaattimurska ja kasvisliemikuutio.

Mausta suolalla, pippurilla sekä ripauksella kanelia ja anna kiehua hiljalleen 10 min. Lisää juustoraaste ja hämmennä kunnes juusto on kokonaan sulanut.

Tarjoa riisin kera.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 245 grammaa

Ottiliana
AineksetMääräEnergiaPHRK
Papu valkoinen, keitetty 31g34kcal2.6g4.4g0.1g2.2g
Ruskea papu suolaliem, Rainbow31g23kcal1.7g3.7g0.2g0g
Paprika keltainen 25g7.5kcal0.2g1.3g0.1g0.5g
Sipuli 11g3.4kcal0.1g0.5g0g0.2g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl3.8g34kcal0g0g3.8g0g
Valkosipuli 1.5g1.6kcal0.1g0.2g0g0g
Tomaattimurska, Pirkka, 500g63g22kcal1g4.3g0.1g0.9g
Kasvisliemikuutio 1.4g4.2kcal0.1g0.2g0.3g0g
Juusto, cheddar 15g62kcal3.8g0g5.2g0g
Chili paprika punainen0.5g0.2kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana367g383kcal19.2g29.2g19.6g7.6g
Valittu annoskoko183g192kcal9.6g14.6g9.8g3.8g
Annoskoko puolitettuna92g96kcal4.8g7.3g4.9g1.9g
Arvot/100g100g104kcal5.2g8g5.3g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=109884