Tonnikalasalaatti

Pilko kasvikset ja fetajuusto.

Sekoita ne tonnikalan joukkon.

Lisää vähän sitruunapippuria.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 163 grammaa

Annelios
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kirsikkatomaatti, suomalainen47g9kcal0.3g1.8g0.1g0.7g
Tuorekurkku, annos 50g73g29kcal0.4g1g0.1g0g
Tonnikalaa paloina vedessä, rainbow26g26kcal6g0g0.3g0g
Apetina fetajuusto laktoositon (Arla), annos 100g38g60kcal6.4g0g3.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana367g250kcal26.2g5.6g8.6g1.4g
Valittu annoskoko183g125kcal13.1g2.8g4.3g0.7g
Annoskoko puolitettuna92g62kcal6.6g1.4g2.2g0.4g
Arvot/100g100g68kcal7.1g1.5g2.3g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=134533