Kalapihvit lohi+seiti

Laita korppujauhot, kananmuna, ja kermaviili kuppiin olevumaan.

Silppua lohi ja seiti esim.

sauvasekottimella tai monitoimilaitteella.

Laita kalat kermavviiliseokseen, mausta kalamausteella, tillillä ja suolalla.

Anna taikinan maustua yön yli jääkaapissa.

Jos taikina on paksua, ohenna tilkalla vettä.

Taikinasta voi tehdä mureketta, pihvejä, pullia... 200 - 225 c.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 163 grammaa

Iirisn
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lohikuutiot, Rainbow (pakaste)42g51kcal8.5g0g1.5g0g
Seitifilee (Findus)56g40kcal9.6g0g0g0g
Kevyt kermaviili (Rainbow), annos 200g42g36kcal1.3g1.9g2.5g0g
Korppujauho 21g78kcal2.2g15.8g0.2g1.1g
Kananmuna kuoreton 21g30kcal2.6g0.1g2.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana367g468kcal48.4g35.6g12.8g2.2g
Valittu annoskoko183g234kcal24.2g17.8g6.4g1.1g
Annoskoko puolitettuna92g117kcal12.1g8.9g3.2g0.6g
Arvot/100g100g128kcal13.2g9.7g3.5g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=351097